♡ Over mij

Ik ben Wendy Correljé – van Eck, geboren in 1965, woonachtig in Boxmeer, getrouwd en de gelukkige moeder van een zoon van 31 en een dochter van 27. Sinds 2006 werk ik met veel plezier als onderwijsassistent bij een basisschool. Ik begeleid daar kinderen individueel of in kleine groepjes. In mijn vrije tijd ga ik graag met mensen om, hou ik van relaxen, naar muziek luisteren, koken en bakken en creatief bezig zijn. Ik ga er graag op uit zoals de natuur in, steden bezoeken en reizen maken.

Ik ben nieuwsgierig van aard en houd daarom het (wereld-)nieuws bij en ik verken graag de wereld om andere volkeren te ontmoeten en kennis te maken met hun cultuur.
 

Mijn levenservaring, hoog empathisch vermogen, positieve instelling en niet in de laatste plaats passie voor kinderen wil ik gebruiken om kinderen te coachen.

Ik heb een geaccrediteerde opleiding tot kindercoach op HBO-niveau gevolgd en in 2019 mijn diploma behaald.

De opleiding heeft mij extra kennis gegeven over specifieke problemen en stoornissen binnen de pedagogiek, waaronder ADHD, ASS, angsten, dyslexie, dyscalculie, slaapproblemen en gedrags- en hechtingsstoornissen. Zodoende heb ik geleerd kinderen (nog) beter te begrijpen.